Alfred Sakaj,

The company inIntroduction

Alfred Sakaj is an importer from ,the company sell CAMIONETA CHEVROLET SUBURBAN LTZ 1500 MOD 2008 and related products to market.

The comany imports [HTS CODE]87032402 from overseas and pick up goods at ,the products and country of origin is .

Contact Information

Company Name: Alfred Sakaj
Business Type: trading,import,wholesale
Main Products: CAMIONETA CHEVROLET SUBURBAN LTZ 1500 MOD 2008
Telephone: Search Phone Number
Email: Search Email Address
Port Of Discharge:
Address and More: S. PULASKI, CHICAGO, IL, 12309
Country:

The Related Information Of Alfred Sakaj On Internet

Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000: Lista e futbollistëve shqiptarë - Wikipedia
Kjo është lista e futbollistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare. Kjo listë i përfshin futbollistët e radhitur në grupe sipas shteteve nga të cilët ...

Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000: Ja punonjësit e rinj të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve ...
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka shpallur fituesit e testit, të zhvilluar në datë 24.12.2013, për pozicione të lira të shpallura në Drejtorinë e Përgjithshme, si dhe në ...

Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000: Albania 2005/06 - The Introduction Page of the RSSSF ...
Albania 2005/06 Final Table: 1.KF Elbasani 36 21 10 5 50-22 73 Champions 2.SK Tirana 36 17 11 8 54-33 62 3.Dinamo Tiranë 36 17 10 9 53-35 61 4 ...

Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000: Shkolla e Policisë, ja lista e kandidatëve dhe detajet e ...
Neritan Gjergo Policia e Shtetit ka publikuar të dhënat për datën e provimit me shkrim dhe listën e kandidatëve që kanë aplikuar për të ndjekur studimet për Shkollën Bazë të ...

Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000: Nati l'8 dicembre - Wikipedia
Questa pagina contiene informazioni ricavate automaticamente dalle voci biografiche con l'ausilio del template Bio e di un bot. L'aggiornamento è periodico e ...

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrLinkedInShare
Related Companies